Kennismakingstukje van Marion Hulsebosch

Kennismakingstukje van Marion Hulsebosch

Beste mensen,

 

Ik realiseerde me afgelopen week dat het al weer 12 jaar geleden is dat ik afscheid nam van de Graafse gemeenteraad. In 2006 nam ik afscheid als raadslid namens GroenLinks. Intussen is Verenigd Progressief Grave tot stand gekomen, een progressieve linkse en groene combinatie. En nu mag ik weer terug komen om samen met oudgedienden en nieuwkomers een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in onze gemeente.

 

Mensen die mij kennen weten dat ik pal sta voor mijn opvattingen, links en groen, en dat ik tegelijkertijd de verbinding zoek. Ons politieke stelsel maakt dat je als partij nooit in je eentje je zin krijgt. Het is de kunst om het evenwicht te zoeken tussen je eigen idealen en compromissen sluiten, waarbij je (niet te veel!) water bij de wijn doet…

 

Ik wil graag de inwoners van de dorpen en wijken uitnodigen om met ons in gesprek te blijven. Om mee te bouwen aan onze samenleving en elke kans te pakken om Grave een beetje mooier, duurzamer te maken, om een steentje bij te dragen aan ieders geluk en het plezierige wonen in onze mooie gemeente.

Tot slot: hartelijk dank voor uw stem en uw vertrouwen!

We gaan elkaar nog tegenkomen,

Tot ziens,

Marion Hulsebosch

 

 

 

Deel op social media

©VPGrave 2014 - 2020